let's face it: carnea de pui nu e buna. e un fel de tofu al carnurilor, nu dai doi bani pe ea daca nu se freaca de ceva gustos. si mai e buna prajita, dar nununu, nu recomandam, nu-i asa, sa prajiti carnea, desi God, cand citeam fragmentul asta din Amintiri din copilarie (si era inainte de revolutie, mind you!), muream de pofta si fericire: "Şi a doua zi, marţi, taman în ziua de lăsatul secului de postul SânPetrului, făcând mama un cuptor zdravăn de alivenci şi plăcinte cu poalele-n brâu, şi pârpâlind nişte pui tineri la frigare, şi apoi tăvălindu-i prin unt..."
anyway, stiind asta, cand gatesc carne de pui, ceea ce se intampla des ca na, e safer than the average meat (chiar daca destul de chimica asa), condimentez cu sarg si, da, o perpelesc putin, daca nu in unt, macar in putin ulei de masline extra-virgin.
cina de azi: pui cu creme de la creme a la cookie si mamaliga vartoasa invartita a la Pufix:)
guilt-free dessert: kiwi au naturel:P
Thursday, January 29, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
daca iti mai citesc mult blogul, am sa mor de pofta. desi boo stie de cate ori I saved the day cu salatele mele :P
ReplyDeletesalad freaks:)) give meat a chance!
ReplyDeletedintre toate legumele de pe planeta asta prefer carnea :)
ReplyDeletesorry!
carnea is the hottest vegetable, damn right! acceptam totusi rosia, cartoful si sfecla. parca i-as da o sansa si conopidei.
ReplyDeletepuiul cu creme de la creme a la cookie si mamaliga vartoasa invartita a la Pufix pare ireal.
nu acceptam cartoful si varza de bruxelles.
ReplyDeletedar gulia? the crunchy yumminess? :D
mi se pare inadmisibil ca spanacul sa aiba atatea voturi in poll.
ReplyDeletefaceti ceva!
gulia? asta-i leguma? haaa!!
ReplyDelete- gulia e leguma.
ReplyDelete- am votat rodia pentru ca urasc spanacul
- acest blog este despre mancare, ti-am zis eu!
@robert: shush, ca el nu stie asta:P
ReplyDelete