Monday, March 2, 2009

shiny happy people

ok, so, nu am scris nimic azi pentru ca ea nu scrisese nimic si, well, nu puteam sa spill the beans si sa va spun totul despre shiny shiny:D omg omg, my bff is getting married!!! sunt asa de happy ca nu am cuvinte. oh wait, i do! so, from the beginnig:

am avut un weekend plin. lots of planning and shopping and cooking, plus the usual work around the house. buun. nu am avut asa timp de socializare si desi trebuia sa ma vad cu boo duminica seara, nu s-a legat, pentru ca luf era, se pare, imposibil de trezit. azi dimineata, in vreme ce pufix intrase la romstal sa vada de un termostat nou, iar eu asteptam ca un hobo in masina, imi pornesc blackberry-ul si gasesc un offline de la ea: "beast, unde eeeesti?" si o fata smiorcaita. "waddup?" zic eu. si asa aflu ca boo got engaged and she got the big shiny shiny! astfel ca bietul pufix ma gaseste in masina plangand cu sughituri de fericire, se sperie nitel, ii explic si ne bucuram impreuna ca o sa fim nashi. ca na, i got dibbs. o stiu pe my boo de like 16 ani si nici nu concep sa nu fiu mamica ei spirituala:))

dupa the early excitement of the day, ajung la birou. unde incep sa curga florile, tzestoasele si puii de plus. si capsune minunate de la ami si lamaile cele mai galbene!







la pranz mancam delicious healthy food - somon la cuptor cu broccoli, conopida si cartofi, cu dressing de iaurt si lamaie:



si pe urma seara ospat porcesc la salsa picante, ca sa sarbatorim intamplarea cu finii;)

o zi bestiala, really!

va las cu dovada macelului si sper sa va bucurati pentru noi. pentru shiny shiny, nu pentru mancare (= creveti in sos de usturoi, avocado cu ceva branza si rosii si ceapa verde, pui cu ciuperci dubioase, dovlecei umpluti, paella, bomba cu fistic, crema catalana si mousse de ciocolata cu portocale)!!
































1 comment: