foarte complicat! cu coca unsuroasa care trebuia racita 45 de minute, cu merele cubulete care necesitau uscarea pe prosoape de hartie... ma rog, the works!
zice mazi: ah sa punem mult zahar, ca data trecuta cand am facut a fost acra. zis si facut. torn eu o cana, toarna si mazi fara numar. se coace prajitura, mancam (again) si murim de dulce! dar so yummy! so so yummy! ca tot mazi zice peste o ora or so: sa mancam ceva sarat, ca sa mai bagam placinta dupa aia:))
ei si asa se termina povestea porceasca a acestui weekend, apoteotic, gretos, ingrijorator de fattening. de maine: regim! mai ales ca n-am gatit nimica for the week, asa ca voi experimenta gatitul zilnic in 20 de minute. cica niste tantici experte de la nush ce agentie nu cred ca e fezabil sa gatesti in 20 de minute. oh well, dare me!
hm, pare cam necoapta in interior si cam crocanta pe margini
ReplyDelete@jorj: la loc! 2!
ReplyDelete1. nu exista such thing as "prea crocanta"
ReplyDelete2. invidia-i mare.
zi, cand vrei sa-ti fac? :D
ce ai zice de "acum"?
ReplyDeleteeu zic sa nu ma provoci, ca the night iz young :))
ReplyDeleteVreau si eu reteta :D
ReplyDeleteVreau si eu reteta :D
ReplyDeletepai ar fi asa: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2052/ultimate-apple-pie
ReplyDeletecookie! ai dezvaluit secretul!
ReplyDeleteei bine, Ioana, sa stii ca am folosit si un ingredient secret :))
si eu ma avut aceeasi problema cand am facut un apple crumble. a iesit UMPIC acru......da' e semn ca ma iubeste daca mananca, nu? :)) am pus si custard peste ca sa anuleze dezastrul cauzat de prea multa grija.
ReplyDeleteconcluzia: nu exista 'prea dulce' :))