Wednesday, February 11, 2009
prajitura cu vin si scortisoara
dupa promisiuni de jumatate de an repetate, ne-a facut in sfarsit emili prajitura vedeta, cu vin si scortisoara. a meritat asteptarea, e minunata:D pufi si alcoolizata, as it should be! plus ca e genul de prajitura pe care chiar si eu as putea sa o fac, adica se merge pe principiul mix everything together (300 g de zahar, 300 g faina, 200 g unt sau margarina, 2 ciocolate cu lapte, cacao, 4 oua, scortisoara, vin rosu). enjoy!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Cit vin? Praf de copt deloc? Ca pare pufoasa...
ReplyDeleteam intrebat si am primit raspuns:
ReplyDeleteemilia
fara praf de copt iar vin... dupa gust. eu pun cam un pahar (nu foarte mare)
nu m-am lasat pana nu am incercat si eu...a iesit yammy delicious. thx for sharing :)
ReplyDeletesienna, cat vine ai pus? zi sincer:)) acum serios, chiar e grozava prajitura!
ReplyDeleteI tried this alternativ cu ceva migdale in ea, very good also :P
ReplyDeletece idee buna:D o sa incerc si eu!
ReplyDelete