Wednesday, February 11, 2009

prajitura cu vin si scortisoara


dupa promisiuni de jumatate de an repetate, ne-a facut in sfarsit emili prajitura vedeta, cu vin si scortisoara. a meritat asteptarea, e minunata:D pufi si alcoolizata, as it should be! plus ca e genul de prajitura pe care chiar si eu as putea sa o fac, adica se merge pe principiul mix everything together (300 g de zahar, 300 g faina, 200 g unt sau margarina, 2 ciocolate cu lapte, cacao, 4 oua, scortisoara, vin rosu). enjoy!


6 comments:

  1. Cit vin? Praf de copt deloc? Ca pare pufoasa...

    ReplyDelete
  2. am intrebat si am primit raspuns:

    emilia
    fara praf de copt iar vin... dupa gust. eu pun cam un pahar (nu foarte mare)

    ReplyDelete
  3. nu m-am lasat pana nu am incercat si eu...a iesit yammy delicious. thx for sharing :)

    ReplyDelete
  4. sienna, cat vine ai pus? zi sincer:)) acum serios, chiar e grozava prajitura!

    ReplyDelete
  5. I tried this alternativ cu ceva migdale in ea, very good also :P

    ReplyDelete
  6. ce idee buna:D o sa incerc si eu!

    ReplyDelete